مراسم افتتاحیه بیست و ششمین اکسپوی الکامپ با حضور وزیر ارتباطات، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، دبیر شورای عالی فضای مجازی و معاون اول رئیس جمهور در حالی برگزار شد که برق سالن در سال جاری قطع شد. در اواسط مراسم و برخی از این مقامات رسمی نتوانستند صحبت کنند.

مراسم افتتاحیه بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ روز یکشنبه 13 تیر 1402 در محل نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد. در این مراسم «حسین اسلامی» رئیس هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، «مجتبی توانگر» رئیس کمیسیون اقتصاد دیجیتال مجلس، «محمد صادق حیاتیان» رئیس صندوق نوآوری و توسعه روح الله دگانی فیروآبادی، معاون علمی و فناوری این اداره کل به ایراد سخنرانی پرداخت. شکست خوردند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درباره مزایا و معایب فناوری های نوین گفت: فناوری کاری را با مردم انجام می دهد که علاوه بر مزایا و مزایایی که دارد، چیزهایی را نیز از مردم می گیرد. مانند فناوری شبکه های اجتماعی که با معرفی آن باعث تسهیل ارتباط در فضای مجازی و تضعیف ارتباطات فیزیکی شد.
وی درباره هوش مصنوعی ادامه داد: هوش مصنوعی توانایی تفکر را نیز از نسل آینده می گیرد. مگر اینکه در تولید این فناوری پیشرفت کنیم و خودمان تبدیل به هوش مصنوعی شویم. بنابراین ما این مسیر را در اقتصاد دیجیتال خواهیم داشت.»

راه تولید هوش مصنوعی در اقتصاد دیجیتال

وی با اشاره به اینکه اقتصاد دیجیتال ما وابسته به سه نوع فناوری است، ادامه داد: اگر در این سه نوع فناوری پیشرفت کنیم، می‌توانیم شاهد توسعه در اقتصاد دیجیتال کشور باشیم. یکی مسئله فناوری دستگاه های میکروالکترونیک است. مانند فناوری ساخت تراشه. دیگری مربوط به فناوری اینترنت اشیا است که نقش بسیار جدی در بحث توسعه دارد. فناوری سوم هوش مصنوعی است که باید تلاش کنیم در این امر تولید محور جلو برویم.
به گفته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، اگر نقش تولیدکننده این فناوری ها را ایفا نکنیم، به مصرف کننده عادی تبدیل شده و به تدریج از بازار کنار می رویم. وی با تاکید بر لزوم ایفای نقش مولد کشور گفت: در نظر داریم شش مرکز فناوری برای پشتیبانی و تولید فناوری ایجاد کنیم که سه مرکز آن در حوزه هوش مصنوعی، میکروالکترونیک و هوش مصنوعی است.
فیروزآبادی معتقد است با همکاری بخش خصوصی و تدوین قانون جهش تولید می توان در آینده نزدیک از فناوری های نوین حمایت کرد و سهم قابل توجهی از تولیدات فناورانه را در بازار جهانی به دست آورد.
دهقانی فیروزآبادی با تشکر از کمیته های برگزارکننده نمایشگاه الکامپ به ویژه ستاد دیجیتال آقصاد شورای اسلامی، درباره تفاوت هایی که از ابتدا تاکنون در نمایشگاه اجرا شده است، گفت: نمایشگاه الکامپ اکنون بسیار است. متفاوت از نمایشگاهی که در سال 1970 برگزار شد. در آن روزها تمرکز بر ابزارهای کامپیوتری بود. خوشبختانه اکنون شاهد هستیم که شرکت های دانش بنیان به عنوان عناصر اصلی این نمایشگاه حضور دارند و محصولات خود را عرضه می کنند.

By ادمین سایت

عاشق دنیای تکنولوژی و ای تی هستم. و اینجا می تونید جدیدترین مطالب را هر روز قبل از همه مشاهده کنید و مطلع بشید.