مدیرعامل نوبیتکس استفاده از ارز دیجیتال برای پرداخت های داخلی و خارجی و ورود موسسات سنتی به صنعت بلاک چین را دو شرط رشد صنعت کریپتو در ایران و جهان دانست و گفت: محدودیت هایی برای ایجاد محدودیت در صنعت بلاک چین وجود دارد. اکوسیستم ارزهای دیجیتال؛ از آنجایی که ارز دیجیتال موبایل است و در صورت افزایش این محدودیت ها، کاربران ایرانی به پلتفرم های خارجی و حتی زیرزمینی خواهند رفت.

امیرحسین راد در پنل «اکوسیستمی که همه را شگفت زده کرد» در نمایشگاه الکامپ با اشاره به محدودیت ها و مشکلاتی که در سال های اخیر اکوسیستم ارزهای دیجیتال ایران را تهدید کرده است، گفت: اگر بخواهم به گذشته نگاهی بیندازم، سال هایی مانند سال های 1999 و 1400 آیا آنها نمی دانستند که قانونگذار و دولت فردا چه تصمیمی در مورد پلتفرم های مبادله ارزهای دیجیتال خواهند گرفت و همیشه نگرانی های جدی وجود داشت. ادبیات مشترک و فضای مناسبی برای گفت‌وگو وجود نداشت، اما هرچه پیش رفتیم سعی کردیم این گفت‌وگوها را افزایش دهیم و کانال‌های ارتباطی با دولت، مجلس و سایر نهادهای قانون‌گذاری ایجاد شد تا بین دغدغه‌های دولت و نیازهای دولت تفاهم ایجاد شود. اکوسیستم و بخش خصوصی

وی ادامه داد: در دو سه سال اخیر، اکوسیستم ارزهای دیجیتال از جایی گذشته که صحبت از حذف آن بیهوده است و سطحی از آگاهی برای جلوگیری از اقدام منفی در حال شکل گیری است. اگرچه هنوز نگرانی هایی وجود دارد، اما نگاه ما به جای حذف این پدیده، محدود کردن آن است تا دست و پای اکوسیستم بسته شود و تاثیر آن کمتر شود. یکی از این محدودیت ها محدودیت درگاه های سپرده و برداشت بانکی است.

مدیرعامل نوبیتکس با بیان اینکه نتیجه نگاه جدید اعمال محدودیت برای کنترل بیشتر حوزه ارزهای دیجیتال در کشور است، افزود: مشکل این است که آستانه و محدودیت خاصی برای این نوع محدودیت ها وجود دارد. با توجه به نقدشوندگی ارزهای دیجیتال، با سنگینی محدودیت‌ها این خطر وجود دارد که سرمایه از پلتفرم‌های داخلی فرار کند و به سمت پلتفرم‌های خارجی و حتی بدتر از آن به بازار زیرزمینی برود که در این صورت کنترل از دست خواهد رفت.

راد گفت: «پلتفرم‌ها فضای کریپتو را نسبتاً شفاف کرده‌اند. هم از طرف کاربر و بحث امنیت اموال و هم از طرف دولتی در بحث جرایم اینترنتی و کلاهبرداری.

راد با بیان اینکه محدودیت ها کار ما را سخت کرده و به منافع تجاری آسیب رسانده است، گفت: تغییر محیط از چهار سال پیش تاکنون در ایران و جهان مثبت بوده و رشد زیادی داشته است. در میان شرکت‌های بزرگ جهان، نام شرکت‌های رمزنگاری را می‌بینیم که قبلاً وجود نداشتند. به عنوان مثال، بایننس اکنون به طور غیر رسمی بیش از 100 میلیارد دلار ارزش دارد. کریپتو در این چند سال بخش مهمی از اقتصاد جهانی را به خود اختصاص داده است و بلاک چین یکی از روندهای اصلی در چند سال اخیر بوده است.

مدیرعامل نوبیتکس با اشاره به دو روند اصلی که در دنیا قابل مشاهده است، گفت: یکی از گرایش های اصلی، بلاک چین است که اگرچه تمرکززدایی واقعی هنوز اتفاق نیفتاده است، اما شاید در آینده پلتفرم های ارزهای دیجیتال به یک فضای کاملاً غیرمتمرکز اشاره کنند. به خصوص با اتفاقاتی که در محیط نظارتی ایالات متحده رخ داده است، شاید حرکت به سمت تمرکززدایی افزایش یابد.

راد به یکی دیگر از روندهای مهم در هوش مصنوعی نگاه کرد و افزود: هوش مصنوعی سرمایه زیادی را جذب می کند و فضای جدیدی در اقتصاد دیجیتال ایجاد می کند. شاید در ایران در سال های آینده شاهد این تحولات باشیم، اما دنیا به این سمت می رود و اگر به آن فکر نکنیم، عقب می مانیم.

مدیرعامل نوبیتکس تاکید کرد: بخش خصوصی نیز این ظرفیت را دارد و تا حدودی می تواند در برابر مشکلاتی که کسب و کار با آن روبه رو است و نیاز به توان مضاعفی از سوی دولت دارد، مقاومت کند و تحمل کند. دولت باید اقداماتی را برای تشویق بخش خصوصی به سرمایه گذاری در فناوری های جدید اتخاذ کند.

وی در خصوص گسترش رمزارزها و ارزهای دیجیتال در زندگی مردم گفت: شرط گسترش صنعت کریپتو این است که این صنعت قابل استفاده باشد و هر چه بلاک چین و ارز دیجیتال بیشتر در زندگی مردم ادغام شود، صنعت بزرگتر خواهد شد و ما استارتاپ های بزرگتری وجود خواهند داشت. برای این منظور دو اتفاق باید بیفتد. اول، رمزارز باید به عنوان یک وسیله پرداخت در صرافی های داخلی و خارجی شناخته و تایید شود، که ارز دیجیتال را به زندگی روزمره مردم متصل می کند. اتفاق دیگری که باید بیفتد ورود موسسات سنتی به کریپتو است.

مدیرعامل نوبیتکس ادامه داد: بخش بزرگی از مردم دوست دارند وارد بازار ارزهای رمزنگاری شوند اما ترس دارند و باید ابزارهایی برای کنترل این ریسک ها ایجاد شود که یکی از آنها صندوق های سرمایه گذاری ETF است.

By ادمین سایت

عاشق دنیای تکنولوژی و ای تی هستم. و اینجا می تونید جدیدترین مطالب را هر روز قبل از همه مشاهده کنید و مطلع بشید.