در نهایت باید بگوییم که هزینه کولر سلولزی کمی بیشتر از کولر آبی است. اما مزایای بیشتری وجود دارد. اما بیشتر مزایای کولرهای سلولزی مربوط به مدل های هوشمند زیر سقفی است و کولرهای نیمه هوشمند در بهینه سازی مصرف و شستشوی خودکار و تنظیم رطوبت هوا عملکرد خوبی ندارند.
ناگفته نماند تنها مشکلی که کولر سلولزی با آن مواجه است بوی بد پدهای سلولزی است که به دلیل محیط بسته و مرطوب دور از انتظار نیست که شرایط مساعدی برای رشد قارچ داشته باشیم. این مشکل راه حل خود را دارد که شامل شستشوی کامل کولر و لنت های سلولزی و یا حتی تعویض آنها می شود.
تبدیل آبسردکن پلاستیکی به کولر سلولزی
امکان تبدیل آبسردکن پلاستیکی به کولر سلولزی وجود دارد و هم اکنون می توانید پدهای سلولزی را خریداری کرده و با پدهای پلاستیکی نصب شده بر روی پنل های کولر جایگزین کنید.
اگرچه اجرای فنی آن دارای نکاتی است که در این مقاله به آنها اشاره نشده است، اما تبدیل کولر آبی به کولر سلولزی اغلب باعث افزایش راندمان کولر و کاهش مصرف آن می شود.
کولر سلولزی دقیقاً همان فناوری کولر آبی پلاستیکی را دارد با این تفاوت که به جای پلاستیک از مواد سلولزی کاغذی به عنوان پد خنک کننده استفاده می شود.
چیلرهای سلولزی انواع مختلفی دارند که با چیلرهای آبی تفاوت قابل توجهی دارند. اما تفاوت اصلی آنها در استفاده از مواد سلولزی است که باعث افزایش راندمان و بهینه سازی مصرف انرژی در آنها می شود.