جسیکا تامپسون از دانشگاه ییل می‌گوید محل بریدگی‌ها روی ساق پا برای درک علت رخ دادن آنها مهم است.

تجزیه و تحلیل های قبلی سایر مکان های باستان شناسی نشان داده است که انسان های باستانی به دلایل آیینی یا تشییع جنازه، گوشت را از استخوان ها جدا می کردند. اما این رفتارها در انسان سانانی که در منطقه پلیستوسن اولیه کنیا زندگی می کردند مشاهده نشد.

علاوه بر این، علامت از جایی شروع می شود که عضله همسترینگ پا شروع می شود، یعنی. نزدیک گوساله برای ایجاد این اثر، گیرنده ابتدا باید عضله بزرگتر شکم را که احتمالا منبع خوبی از گوشت است، خارج کند. اگر بریدگی ها نتیجه ذبح باشد، نمی توان گفت که آیا این نمونه ای از آدمخواری است، زیرا گونه ای که به آن تعلق دارد مشخص نیست. با این حال، یافته‌ها بینشی از رفتار تهیه غذای مردم باستان ارائه می‌کنند. تامپسون گفت: «این کشف نشان می‌دهد که انسان‌ها از ابزارهای سنگی برای قصابی و خوردن گوشت سایر انسان‌ها استفاده می‌کردند.

البته، برخی از کارشناسان هشدار می دهند که این نتیجه گیری ها تنها بر اساس یک فسیل است و با مطالعه فسیل های بیشتر در آینده، می توان تعیین کرد که آیا انسان های اولیه واقعا چنین رفتاری از خود نشان داده اند یا خیر.