کارشناسان بر این باورند که جنگ های آینده از طریق ابرهای قارچی انجام نمی شود، بلکه با کمک حملات سایبری رایانه های کوانتومی انجام می شود. چندین سرباز و کارشناس اطلاعات نظامی نظرات خود را در مورد جنگ های فردا و تغییراتی که می تواند این میدان را متحول کند به اشتراک می گذارند. با دیجیاتو همراه باشید تا درباره این فناوری ها بیشتر بدانید.

در دنیای آینده شاهد استفاده از کامپیوترهای کوانتومی خواهیم بود که میلیون ها برابر قدرتمندتر از کامپیوترهای معمولی هستند. اسکلت های بیرونی رباتیک نیز می توانند سربازان را با قدرتی بی اندازه به ابرانسان تبدیل کنند. پهپادهای مجهز به هوش مصنوعی را نیز نباید فراموش کنیم که قادر خواهند بود به راحتی به سوژه های خود حمله کنند.

در ادامه با پنج پیش بینی برای آینده جنگ های روی کره زمین آشنا می شویم. تصاویر هر بخش نیز توسط هوش مصنوعی Midgerni برای نشان دادن تصویر احتمالی این فناوری ها ساخته شده است.

واقعیت افزوده حواس فوق بشری را در اختیار سربازان قرار می دهد

واقعیت مجازی و واقعیت افزوده به سربازان این امکان را می دهد که از طریق هواپیماهای بدون سرنشین و وسایل نقلیه روباتیک میدان نبرد را ببینند. آدام سیمونز، مدیر امنیت اطلاعات در گروه بین‌المللی GRC می‌گوید، فناوری‌هایی مانند واقعیت مجازی برای سال‌ها برای آموزش سربازان و خلبانان مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

اما استفاده جدیدتر از این فناوری ها در زمینه آموزش هواپیماهای بدون سرنشین خلبانی است. سیمونز می گوید: «ترکیب آموزش واقعیت مجازی و نمایشگرهای AR HUD برای خلبانان پهپاد، این سیستم ها بدون شک برای آموزش و استفاده از سیستم های نظامی آینده ضروری خواهند بود.

کریس مور، معاون امنیت و دفاع در شرکت ماهواره‌های اینترنتی OneWeb، می‌گوید که بیشتر این فناوری‌ها از طریق ماهواره‌های مدار پایین زمین که ارتباطات پرسرعت را فراهم می‌کنند در دسترس هستند: «ماهواره‌های ارتباطی مدار پایین زمین مسئول بسیاری از پیشرفت‌های فناوری هستند. فناوری‌های جدید – از جمله واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و روباتیک – که در نهایت ارتش را کشنده‌تر، مؤثرتر و کارآمدتر می‌کند، از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود.

کامپیوترهای کوانتومی می توانند سیستم بانکی را نابود کنند

اندرسون چنگ، بنیانگذار و مدیر عامل Post-Quantum، می‌گوید رایانه‌های کوانتومی می‌توانند حملات فاجعه‌باری را علیه شبکه‌های برق جهانی و سیستم‌های بانکی فعال کنند.

این کامپیوترها به جای استفاده از صفر و یک، از کیوبیت ها استفاده می کنند که می توانند صفر، یک و یا صفر و یک باشند. در نتیجه می توانند قدرت بسیار بیشتری داشته باشند. کارشناسان نگرانند که قدرت کامپیوترهای کوانتومی به هکرها اجازه دهد تا رمزگذاری را بشکنند.

فناوری رمزنگاری برای چندین دهه برای حفظ امنیت همه اطلاعات جهان، از اطلاعات بانکی گرفته تا اطلاعات نظامی، مورد استفاده قرار گرفته است. اکنون، با توسعه روزافزون کامپیوترهای کوانتومی، همه چیز در خطر است. IBM یکی از شرکت های سازنده این کامپیوترها است که اخیرا سیستمی با بیش از 400 کیوبیت ساخته است.

چنگ می‌گوید: «رایانه‌های کوانتومی به لطف استفاده از کیوبیت‌ها میلیون‌ها برابر سریع‌تر از رایانه‌های کلاسیک خواهند بود که می‌توانند همزمان یک، صفر یا هر دو باشند. این پیشرفت تصاعدی به این معنی است که بالاخره روزی ما به پیشرفتی در فناوری کوانتومی دست خواهیم یافت و باید از قبل برای آن آماده شویم، نه اینکه بعد از وقوع آن به مشکل واکنش نشان دهیم.”

البته این پیش بینی ها در حال حاضر بر اساس اطلاعات کلی موجود در مورد کامپیوترهای کوانتومی است. این امکان وجود دارد که سیستم ها به صورت مخفیانه در حال توسعه باشند و ما بسیار از آنها عقب باشیم.

چنگ ادامه می‌دهد: «وقتی یک ابر رایانه راه‌اندازی می‌شود، دیگر ابرهای قارچی را در افق نخواهیم دید، در عوض می‌توانیم انتظار حملاتی را داشته باشیم که می‌توانند همه چیز را از زیرساخت‌های انرژی گرفته تا مؤسسات مالی هدف قرار دهند».

چنگ می‌گوید گروه‌هایی که احتمالاً به چین و روسیه مرتبط هستند در حال حاضر داده‌های رمزگذاری شده را می‌دزدند تا وقتی رایانه‌های کوانتومی در دسترس قرار گیرند، آن‌ها را بشکنند. او توضیح می دهد: “هر داده ای که ممکن است در 5 تا 15 سال آینده حساس باشد و استانداردهای کوانتومی را برآورده نکند، احتمالا در معرض خطر است.”

هوش مصنوعی کنترل کامل جنگنده ها را به دست می گیرد

به گفته کارلتون کینگ، مامور و نویسنده سابق MI6، هوش مصنوعی کنترل کامل جت های جنگنده را در آینده به دست خواهد گرفت. استفاده از این فناوری برای هدایت هواپیما ایده بسیار جذاب و مفیدی برای روسای ارتش خواهد بود.

کینگ می‌گوید: «وقتی قدرت یادگیری ماشینی را به یک روبات مستقل بدهید، کنترل خود را از دست می‌دهید. اما وسوسه انگیز است که به شما بگوییم: «اجازه دهید ربات همه کارها را انجام دهد.» او معتقد است که در ایالات متحده و بریتانیا، خلبانان در حال حاضر پهپادها را کنترل می کنند، اما احتمالاً روسای ارتش به زودی برای حذف انسان ها از معادله اقدام خواهند کرد.

کینگ استدلال می‌کند که ارتش به هوش مصنوعی روی خواهد آورد زیرا واکنش‌های انسان به سرعت رایانه‌ها نیست و با کمک این مدل‌های ماشینی می‌توان در زمان کوتاه‌تری تصمیم گرفت که چه زمانی از یک شی عکس بگیرد و چه زمانی دست به دست شود.

بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی سربازان را بهبود می بخشد

پابلو بالارین اوسیتو، مشاور امنیت سایبری و عضو گروه ویژه گرایش‌های نوظهور ISACA، می‌گوید که سربازان آینده می‌توانند به ابزارهایی مجهز شوند که از طریق بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی از آنها در برابر صدمات در میدان جنگ محافظت می‌کند.

این فناوری ها می تواند عملکرد سربازان را بهبود بخشد و شرایط پزشکی آنها را بهبود بخشد و حتی منجر به ساخت انواع جدیدی از سلاح ها شود. اوسیتو می‌گوید: «فناوری‌های آینده از قبل درگیر جنگ‌ها هستند، اما پتانسیل تأثیرگذاری بر درگیری‌های موجود را به طرق مختلف دارند». همه این رویدادها نگرانی‌های اخلاقی، حقوقی و بشردوستانه مختلفی را ایجاد می‌کند.»

اوزیتو می‌گوید ضروری است اطمینان حاصل شود که این فناوری‌ها برای به حداقل رساندن آسیب به غیرنظامیان ساخته شده‌اند و قوانینی در سطح بین‌المللی وجود دارد که همه باید از آنها پیروی کنند.

سایبورگ ها در کنار روبات ها خواهند جنگید

سربازان آینده از اسکلت بیرونی روباتیک، ربات های انسان نما و هواپیماهای بدون سرنشین خودران استفاده خواهند کرد. ژنرال رابرت کان پیش بینی می کند که یک چهارم ارتش ایالات متحده تا سال 2030 با روبات ها جایگزین خواهد شد تا ارتش کشنده تر و انعطاف پذیرتر شود.

اوسیتو می‌گوید: «استفاده از روبات‌ها و سیستم‌های خودکار (از جمله وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین، اسکلت‌های بیرونی روباتیک و حتی سیستم‌های رزمی خودکار) در میدان نبرد می‌تواند تهدیدات برای سربازان انسانی را کاهش دهد و قابلیت‌های رزمی را بهبود بخشد.

به نظر شما کدام فناوری بیشترین تأثیر را در جنگ در آینده خواهد داشت؟

By ادمین سایت

عاشق دنیای تکنولوژی و ای تی هستم. و اینجا می تونید جدیدترین مطالب را هر روز قبل از همه مشاهده کنید و مطلع بشید.