با توجه به سرعت بالای توسعه فناوری در جهان، مردم به تدریج به تغییر سبک زندگی و معرفی چیزهای جدید عادت می کنند و نسبت به چیزهای جدید کمتر واکنش منفی نشان می دهند. همچنین افراد زیادی هستند که مشتاقانه منتظر آخرین پیشرفت‌ها در لبه تکنولوژی هستند و به محض در دسترس قرار گرفتن با آنها شروع به کار می‌کنند.

آخرین ابزاری که تکنولوژی در اختیار ما قرار داده هوش مصنوعی است که به لطف چت GPT و پلتفرم های مشابه در دسترس ما قرار گرفته است. تا به حال ما انسان ها مجبور بودیم زبان های کامپیوتری را یاد بگیریم تا بتوانیم به کامپیوترها دستور دهیم. اما از این به بعد از طریق این چت بات ها و دستوراتی که به آنها می دهیم، می توانیم با کامپیوترها به زبان خودمان صحبت کنیم. در واقع این کامپیوترها هستند که زبان ما را آموزش می دهند.

هوش مصنوعی از ابتدا زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است و هر چه بیشتر پیشرفت کند این تاثیر بیشتر می شود. این اثرات جنبه های مختلفی دارند; جنبه هایی که شاید امروز به ذهنم خطور نکند. از سیستم های نظارتی در ترافیک شهری گرفته تا ساخت اپلیکیشن بدون نیاز به دانش کدنویسی یا نوشتن مقاله برای ارائه در کلاس دانشگاه.

هوش مصنوعی در کنار راحتی هایی که باید برای ما به ارمغان آورد، می تواند جنبه های منفی نیز داشته باشد. یکی از این معایب بیکاری نیروی کار و برون سپاری وظایف آنها به هوش مصنوعی است. به عنوان مثال، بیست سال دیگر، آیا برنامه نویسی همچنان یک حرفه پر زحمت خواهد بود؟

آنچه تاکنون از هوش مصنوعی و حضور آن در کنار ما آموخته ایم این است که در حال حاضر این فناوری بیشتر شبیه یک دستیار هوشمند با تخصص نسبتاً بالایی عمل می کند. اگرچه امروزه می توان وظایف مختلفی را به هوش مصنوعی سپرد، اما تمام وظایفی که انجام می دهد بدون تایید انسانی قابل قبول نیستند.

اما در میان تأثیرات امروزی بحث محتوا نویسی و تولید محتوا یکی از مهمترین گرایش هاست. روند تولید محتوای هوش مصنوعی چندان عجیب نیست. زیرا در واقع کامپیوتر تقریباً به تنهایی توانایی نوشتن یک یادداشت را پیدا کرده است. یادداشتی که فقط مجموعه ای از کلمات نیست و در واقع جملات و عبارات معنای روشنی دارند. اما چرا؟

ایجاد محتوای هوش مصنوعی، نزدیکتر از همیشه

شاید دیده شود که وقتی کامپیوتر باید زبان انسان را یاد بگیرد تا بتواند به حرف های ما گوش دهد، آن وقت نوشتن برایش ممکن می شود و هر چه بیشتر تلاش کند زبان ما را بهتر یاد می گیرد. بنابراین می توان گفت که تولید محتوای هوش مصنوعی بیش از هر زمان دیگری به ما نزدیک شده است. با تمام آنچه گفته شد، در زمینه نوشتن و تولید محتوا، هوش مصنوعی اکنون بیشتر شبیه یک دستیار تازه کار است که باید برای کارهایی که ایجاد می کند بررسی شود. این بررسی هم جنبه دستوری دارد و هم داده ها و اطلاعاتی که ارائه می دهد باید بررسی شوند. اگر نه

آنچه در شرکت های توسعه هوش مصنوعی مانند OpenAI (ChatGPT)، Copy AI و غیره اتفاق می افتد، توسعه زبان ها بر اساس اولویت است. بسیاری از زبان ها در این پلتفرم ها پشتیبانی می شوند، اما مطمئناً همه آنها از اولویت یکسانی برخوردار نیستند. البته زبان انگلیسی در اولویت اول است و با توجه به عوامل اقتصادی شاید زبان چینی در اولویت دوم باشد. حقیقت تلخ این است که زبان فارسی دغدغه اصلی این گونه شرکت ها نیست و میزان پیشرفت این زبان در مقایسه با بسیاری از زبان های دیگر بسیار کمتر است. بنابراین برای زبان فارسی به فناوری نیاز داریم. در واقع، هر زبان دیگری برای همگام شدن با این رقابت بین زبان ها به چنین پروژه ای نیاز دارد.

در اکوسیستم استارتاپی ایران، استارتاپ‌های زیادی وجود دارند که سعی می‌کنند همگام با روندهای جهانی در لبه فناوری حرکت کنند و همگام با خدمات جهانی به ارائه خدمات بپردازند. یکی از مهم ترین گرایش هایی که در ایران باید از آن آگاه بود، هوش مصنوعی است که می تواند زبان فارسی را در سطح بسیار بالایی درک کند و نیازهای مخاطبان خود را برآورده کند. از جمله ارائه محتوای فارسی زبان. استارتاپ Self Writing یکی از کسب و کارهایی است که برای رفع این نیاز ایجاد شده است و با ارائه هوش مصنوعی استاندارد سعی در ارائه خدمات قابل قبولی به جامعه فارسی زبان دارد.

خودنویسی در واقع یک دستیار ایجاد محتوای متنی مبتنی بر هوش مصنوعی است که مخاطبان مختلفی را در بر می گیرد. این نرم افزار می تواند نسخه اولیه یک مقاله را با هر موضوعی به صورت ویرایش شده آماده کرده و در اختیار عموم قرار دهد. با یک بار بررسی محتوای تهیه شده توسط نویسنده، کاربر می تواند متن را به صورت علمی بررسی و تایید کند.

یکی از مهم ترین ویژگی های Autowriter استفاده از الگوریتم های قدرتمند هوش مصنوعی است که باعث افزایش کارایی تولید محتوا می شود. درک هدف مخاطب از ایجاد قالب های مختلف محتوایی، خلاقیت در نوشتن و تجهیز خود به ابزار نوشتاری مستقل برای پشتیبانی از نوشتن متون تولید هوش مصنوعی از دیگر ویژگی های خودنویسی است.

بازار هوش مصنوعی یک بازار جهانی است. بازاری با ظرفیت بسیار زیاد که می تواند مشاغل زیادی را در خود جای دهد. بازاری که اکنون در مراحل ابتدایی است و خدمات متنوعی را در سطح محلی و جهانی به دنیا ارائه خواهد کرد. خدماتی که شاید الان هم فکرش را نکرده باشیم. پس باید منتظر ماند و دید.

By ادمین سایت

عاشق دنیای تکنولوژی و ای تی هستم. و اینجا می تونید جدیدترین مطالب را هر روز قبل از همه مشاهده کنید و مطلع بشید.