در این گفت‌وگوی خودمانی که در گاراژ تاریخی اچ‌پی، جایی که این شرکت در سال ۱۹۳۹ تأسیس شد، انجام گرفت، علاوه‌بر زندگی شخصی، درباره‌ی ماجراجویی حرفه‌ای هوانگ در تبدیل انویدیا به یکی از نام‌های شناخته‌شده‌ی صنایع نیمه‌هادی نیز حرف زده شد.

طبق گزارش‌های اخیر، درآمد انویدیا در سه‌ماهه‌ی دوم ۲۰۲۳ با ۱۰۱ درصد افزایش درمقایسه‌با مدت مشابه سال قبل، به ۱۳٫۵ میلیارد دلار رسید. در سال جاری میلادی، ارزش سهام انویدیا چند برابر شده است. این افزایش ارزش بازار به افزایش تقاضا برای کارت گرافیک انویدیا نسبت داده می‌شود.

بیراه نیست که بخش بزرگی از موفقیت انویدیا را به ‌هم‌بنیانگذاری‌ هوانگ و همکارانش در سال ۱۹۹۳ گره بزنیم؛ جایی که در سال‌های آخر تحصیلات آکادمیک او، جرقه‌ی تأسیس این شرکت در یک غذاخوری زده شد. از آن زمان تابه‌حال، طبق شاخص میلیاردر‌های بلومبرگ، هوانگ ثروت شخصی‌ خود را از ۱۳ میلیارد دلار در ابتدای ۲۰۲۲ به بیش از ۴۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ افزایش داده است.

با اینکه احتمالاً تمامی قضیه‌ی بیوگرافی و جکی چان چیزی جز شوخ‌طبعی مجری و جن سون هوانگ نیستند، اگر قرار شود که روزی از زندگی این مدیرِ کت‌چرم‌پوش فیلمی تهیه شود، باید ابتدا به دوران کودکی او در تایوان و تایلند برگردیم.

قدم منطقی بعدی، مهاجرت وی به ایالات متحده و تحصیل در دانشگاه استنفورد و دانشگاه ایالتی اورگن و آشنایی‌ با همسرش، لوری، در آزمایشگاه همین دانشگاه است. شاید بخشی از این فیلم فرضی هم به موفقیت‌های اخیر انویدیا در هوش‌ مصنوعی و رمز‌ارز و متاورس اختصاص داده شود.