همین هفته گذشته، گزارشی از رویت شدن تبلت سامسونگ گلکسی تب اس9اف ای + در FCC منتشر شد. اکنون، به نظر می رسد که نسخه جهانی Galaxy Tab S9 FE این شرکت نیز در همان وب سایت صدور گواهی مشاهده شده است. اینها تبلت های آینده این شرکت هستند که آخرین مشاهده به عرضه زودهنگام آنها اشاره دارد.

این غول فناوری کره جنوبی ماه گذشته پرچمدار سری گلکسی تب اس 9 خود را معرفی کرد. اما اخیراً گزارش هایی در مورد ترکیب FE نیز منتشر شده است. Galaxy Tab S9 FE+ در FCC مشاهده شد و نام Tab S9 FE و Tab S9 FE+ اوایل این ماه نیز تایید شد. اکنون، آخرین مشاهده وجود نسخه جهانی Galaxy Tab S9 FE را تأیید می کند.

بر اساس آخرین لیست گواهی، این تبلت دارای شماره مدل SM-X516B برای نسخه جهانی است و از شارژر با شماره مدل EP-TA800 پشتیبانی می کند. این شارژر قابلیت شارژ سریع 25 واتی را دارد. در گزارش های قبلی، پیرامون Galaxy Tab S9 FE صحبت کردیم که احتمالاً دارای یک پنل 10.9 اینچی LCD است.

از دیگر ویژگی های قابل توجه می توان به چیپ Exynos 1380 ، بلندگوهای دوگانه، 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی و قیمت حدود 63000 روپیه در هند اشاره کرد. متأسفانه، این تمام اطلاعاتی است که ما در مورد تبلت های جدید داریم.

گلکسی تب اس 9FE در نزدیکی

سامسونگ و ال‌جی هر دو تولیدکنندگان بسیار بزرگ نمایشگرهای OLED هستند و نمایشگرها را به بسیاری از شرکت‌های سازنده در صنعت فعلی گوشی‌های هوشمند از جمله شیائومی و حتی اپل می‌فروشند.

در حالی که Z Fold5 آینده برای عرضه در سال آینده برنامه‌ریزی شده است، نسل قبلی آن، Galaxy Z Fold4 در مقایسه با نمایشگر Fold3 پیشرفت قابل توجهی را در کارایی به نمایش گذاشته است. سامسونگ این فناوری نمایشگر بهبود یافته را با عنوان “Eco OLED” نامگذاری کرده است.

افزایش بهره وری در فناوری صفحه نمایش برای شرکت ها، به ویژه با دستگاه های تاشو، حیاتی شده است. دستگاه‌های تاشو نمایشگر بسیار بزرگ‌تری دارند، اما باتری آن‌ها تقریباً به اندازه گوشی‌هایی با فرم معمولی هستند، نمایشگری به بزرگی یک تبلت کوچک دارند، اما باتری داخل آن به اندازه باتری موجود در گوشی هوشمند است.

گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که سامسونگ دیسپلی و LG Display به طور مشترک در حال توسعه یک پنل OLED هستند که از یک لایه پوششی (CPL) با انکسار کم استفاده می‌کند. این لایه نازک CPL کاتد را می پوشاند و از دست دادن نور ناشی از الکترودهای مجاور که نور را در حین انتشار منعکس می کنند، کاهش می دهد. CPL فعلی با ضریب شکست بالای خود را می‌توان با معرفی یک لایه CPL با انکسار کم بهبود داد که منجر به افزایش بهره وری نور، بهره وری انرژی و طول عمر کلی محصول می شود. با این حال، پیشرفت ممکن است هزینه ها و پیچیدگی های بالاتری را در فرآیند تولید پنل های OLED ایجاد کند.

ال‌جی در حال حاضر از فناوری مشابهی به نام MLA در تلویزیون‌های OLED خود استفاده می‌کند. OLED های مجهز به MLA در حالی که تقریباً همان مقدار انرژی الکتریکی مصرف می کنند، روشنایی 20درصد بیشتر را پیدا می کنند.

منبع

به این پست امتیاز بدید